Mökkihöperyys

Järvimaisema

Onkohan syytä huolestua, kun olen viime vuosina alkanut kovasti pitää mökkeilystä? Taitaa se ainakin olla jonkinlainen keski-ikäisyyden merkki, kun järvimaisema ja metsäretket alkaa kuulostaa houkuttelevammalta kuin kaupunkiloma jossain metropolissa.

Toki lapsena vietettiin kesäisin aikaa mökillä paljonkin, enkä sen jälkeenkään ole varsinaisesti mökkeilyä inhonnut. Välissä kuitenkin oli useita vuosia, että mökillä tuli vietettyä aikaa tosi vähän. Lomilla käytiin yleensä ulkomailla tai ainakin oli kauheasti kaikenlaista muuta tekemistä. Mökillä löhöily paria päivää pidempään olisi tuntunut loman haaskaukselta.


Mutta eipä tunnu enää. Mikäs sen ihanampaa kuin olla mökillä ihan rauhassa, pääasiallisina aktiviteetteina uiminen, saunominen ja hyvä ruoka. Tänä kesänä mökille eristäytyminen on ollut jopa suotavaa. Kun mitään kesälomareissujakaan ei oikein ole pystynyt suunnittelemaan, ollaan vietty mökillä aikaa enemmän kuin vuosikausiin. Ja se on ollut mukavaa!

Ja tokihan mökillä on monenlaista tekemistä, mitä olen alkanut suuremmissa määrin arvostaa vasta nyt aikuisiällä. Kaikenlaiset metsäretket on ihan mahtavia. Aina parempi, jos samalla sattuu löytymään marjoja tai sieniä, mutta parasta kuitenkin on luonnossa oleilu. Jos tekee mieli välillä ihmisten ilmoille tai jotain kultturellimpaa tekemistä, löytyy lähistöltä mukavia lähimatkailukohteita. Tänä kesänä olen myös opetellut taas lukemaan kirjoja, mikä on ihan loistavaa ajanvietettä mökillä.


Osa mökin vetovoimaa on, että lapset viihtyvät siellä erinomaisesti. Kaupungissa lomailu vaatii vanhemmilta jatkuvaa ohjelman järjestämistä ja suunnittelemista, kun mökillä ipanat viihtyvät ikään kuin itsestään. Voi uida, hyppiä trampalla, rakentaa majoja, kellua paljussa, heitellä virveliä laiturilla tai käydä välillä suppailemassa.

Lasten ollessa pienempiä stressasin aika paljon avoveden läheisyydestä. Nyt kun kaikki kolme ovat kutakuinkin uimataitoisia, ei ole enää koko ajan sellainen olo, että joku on välittömässä hukkumisvaarassa. (Toki lapsia edelleen valvotaan uimapuuhissa, mutta ihan samalla tavalla ei tarvitse stressata kuin täysin uimataidottomien kanssa.)


Omaa mökkiä meillä ei ole (ihan syystä, sillä meistä kahdesta poropeukalosta ei kyllä olisi paikan ylläpitäjiksi), mutta ihanilla vanhemmillamme on parikin mökkiä, joissa olemme päässeet kesää viettämään. Luulenpa, että tulevina kesinä mökin suosio pitää pintansa - ainakin siihen asti että tulevat teinimme kieltäytyvät lähtemästä vanhempien kanssa mökille.

Kommentit

 1. Minussa on paljon iloa ja jännitystä, olen torpey clare, ollut tyytyväinen avioliittooni vasta, kun aviomieheni alkoi kuunnella juoruja minusta, että en ole uskollinen avioliittolakeihimme, yritin saada hänet ymmärtämään, että he olivat juoruja ja valheita, mutta hän menetti rakkauden, luottamuksen ja luottamuksen meihin. Joten meistä tuli nagging parit, ja sitten jättää avioero, myöhemmin, me erotimme. Vuosia avioeron jälkeen yritin elää normaalia elämää ilman häntä, mutta en pystynyt, joten aloin etsiä miten saada takaisin entinen aviomieheni, sitten minua kutsuttiin, BaBa ogbogo hieno ja erittäin henkinen mies, joka heitti rakkaus loitsu minulle ja sai EX palaamaan minulle. Olen huolestunut, joten luopun hänen yhteydenpidostaan ​​niille, joilla on suhteita ja avioliittoa koskevia ongelmia, jotta hän voi auttaa suurissa töissä. Sähköposti: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Tai hänen whatsapp-numeronsa ... + 234902018697Ota yhteyttä häneen, katso kuinka suuri ja voimakas hän on. Auttaa myös näissä asioissa ...

  (1) Lopeta avioero.
  (2) Loppumattomuus.
  (3) Onnea Spell.
  (4) Avioliitto.
  (5) Päästä eroon henkisistä ongelmista.

  VastaaPoista
 2. KONTAKT: WHATSAPP: +2347054019402 OF
  DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM IS GEWICHTICH DE BESTE SPELL CASTER ONLINE EN SY RESULTAT IS 100% GARANTJE ..

  Nei (8) Acht jier yn myn houlik mei myn man, begon myn man mei oare dames te gean en my kâlde leafde te sjen, op ferskate gelegenheden driget er my te dumpen as ik him doarre te freegjen oer syn affêre mei oare dames, ik wie hielendal ferwoaste en ferbjustere oant in âlde freon fan my my fertelde oer in staveringshifker op ynternet mei de namme DR WALE dy't minsken helpt mei har relaasje en houliksprobleem troch de krêften fan leafde Spreuken, Earst betwifele ik as soks ea bestiet, mar besleat te jaan it in besykjen, As ik kontakt opnimme mei DR WALE, fertelde hy my alles wat ik dwaan moast en ik die en hy holp my in leafdesspreuk út te bringen en binnen 72 oeren kaam myn man werom nei my en begon te ferûntskuldigjen, no is hy opholden te gean mei dames en hy is by my foargoed en foar wier. Nim kontakt op mei dizze Wale Spell Caster foar jo relaasje as houliksprobleem.
  Hjir is syn kontakt ..

  OPROEP / WHATSAPP: +2347054019402

  EMAIL: drwalespellhome@gmail.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

LUETUIMMAT