Olohuoneen sisustusspurtti


Kevään aikana olohuoneen sisustus on viimeinkin nytkähtänyt pari askelta eteenpäin. Se onkin ollut ihan vaiheessa jo pitkään. Vieläkään ei olla ihan maalissa, mutta nyt näyttää jo paljon paremmalta.

Matto tekee tilan


Tosi iso juttu tilan viihtyisyyden suhteen oli matto. Tila on iso, eikä meillä ollut valmiina yhtään riittävän isoa mattoa. Alunperin katselin nukkamattoja, ja meillä kävi kääntymässä VM-Carpetin Hattara, joka kuitenkin osoittautui tähän tilaan ihan väärään väriseksi. Tilasin maton beigen värisenä, mutta täällä meidän olohuoneessa se näytti tosi kylmän ja kalsean harmaalta. Ihanan pehmeä se kyllä oli.
Hattaran palautettuani törmäsin Annon alessa vaaleaan villamattoon koossa 290x400cm, jonka sitten tilasin. Luonnonvaalea sävy sopii mielestäni tilaan oikein mainiosti ja vaikka tämä ei nukkamatto olekaan, tekee se tilasta hurjasti viihtyisämmän ja valmiimman oloisen. Tällä siis mennään toistaiseksi, vaikka pidän vielä silmäni auki sopivan nukkamaton suhteen. Jos sellainen löytyisi, voisi nykyisen villamaton siirtää makuuhuoneeseen, josta myös edelleen puuttuu iso matto.

Uudet sohvapöydät


Maton lisäksi keväällä tilaamani sohvapöydät saapuivat, ja ne ovat ihanat. Zeus Slim Marble -pöydissä on todella siro metallinen kehikko, jonka päällä lepää Carraran marmorista valmistettu pöytälevy. Pöytiä on olohuoneessa kolme, yksi suorakaiteen muotoinen sohvan edessä ja kaksi neliön muotoista hiukan korkeampaa. Nämä uudet silmäteräni yhdessä maton kanssa saivat meidän olohuoneen näyttämään viimein oikealta olohuoneelta.
 Herra Kiljunen kantoi kortensa kekoon olohuoneen sisustukseen hankkimalla hillittömän kokoisen telkkarin. Edellinen telkkarimme toki olikin aivan liian pieni siihen nähden, miten kaukaa sitä katsellaan. Itse olisin luultavasti valinnut jotain design-henkisempää, mutta tämä oli hänelle tärkeä asia, joten olkoon. Olen koittanut naamioida töllöä kasaamalla telkkaritasolle viherkasveja.

Adean ihanat Fay-tuolit ja rahi hankittiin jo aiemmin, ja nyt ne ovat viimein päässeet uusien sohvapöytien myötä arvoiseensa seuraan. Tuolit ovat nojatuolimaisen mukavat mutta samaan aikaan ilmeeltään sirot ja kevyet. Niitä on myös helppo siirtää tilassa kulloisenkin tarpeen mukaan.

Sohva vielä etsinnässä


Sohvamme on viisitoista vuotta vanha HT collectionin Elle. Olemme olleet siihen oikein tyytyväisiä ja se on palvellut mainiosti kaikki nämä vuodet. Valkoinen verhoilu on kertaalleen päivitetty marjapuuronpunaiseen samettiin.
Nyt kuitenkin on mietinnässä vaalea kulmasohva. Voi tosin olla, että kestää aikansa ennen kuin tässä asiassa saadaan päätöksiä aikaan, joten saattaa olla että Elle majailee täällä vielä tovin.

Sohvan ohella päivitystä kaipaisi vielä muinoin Ikeasta hankittu tv-taso, jollaisen löytäminen on osoittautunut yllättävän hankalaksi. Siinä pitäisi olla umpinaiset kaapit tai laatikot, ja tietysti olisi mukavaa jos lisäksi olisi kaunis.

Kommentit

 1. Minussa on paljon iloa ja jännitystä, olen torpey clare, ollut tyytyväinen avioliittooni vasta, kun aviomieheni alkoi kuunnella juoruja minusta, että en ole uskollinen avioliittolakeihimme, yritin saada hänet ymmärtämään, että he olivat juoruja ja valheita, mutta hän menetti rakkauden, luottamuksen ja luottamuksen meihin. Joten meistä tuli nagging parit, ja sitten jättää avioero, myöhemmin, me erotimme. Vuosia avioeron jälkeen yritin elää normaalia elämää ilman häntä, mutta en pystynyt, joten aloin etsiä miten saada takaisin entinen aviomieheni, sitten minua kutsuttiin, BaBa ogbogo hieno ja erittäin henkinen mies, joka heitti rakkaus loitsu minulle ja sai EX palaamaan minulle. Olen huolestunut, joten luopun hänen yhteydenpidostaan ​​niille, joilla on suhteita ja avioliittoa koskevia ongelmia, jotta hän voi auttaa suurissa töissä. Sähköposti: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Tai hänen whatsapp-numeronsa ... + 234902018697Ota yhteyttä häneen, katso kuinka suuri ja voimakas hän on. Auttaa myös näissä asioissa ...

  (1) Lopeta avioero.
  (2) Loppumattomuus.
  (3) Onnea Spell.
  (4) Avioliitto.
  (5) Päästä eroon henkisistä ongelmista.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

LUETUIMMAT