Wau-efekti


Uudessa kodissa on nyt asuttu melkein kaksi kuukautta ja kylässä on ehtinyt käydä jo useampia sukulaisia, ystäviä ja muita tuttuja. Melkein kaikilta on tullut yksi sama reaktio: eteisestä olohuoneeseen astuessa ensimmäinen sana on WAU.

Uuden kotimme wau-efekti on iso ja valoisa keittiö-ruokailutila-olohuonetila. Tila oli iso jo ennestään, mutta remontissa sitä laajennettiin vielä hiukan lisää poistamalla pari pienenpää seinänpätkää sekä keittiön ja ruokailutilan välinen seinä kokonaan.  Yhtenäistä tilaa on varmaan lähemmäs 100 neliötä.
Eteinen aukeaa kirjasto-takkatilaan ja olohuoneeseen. Oikealla näkyy ruokailutila ja keittiö jää ovelta katsoessa piiloon seinän taakse. Vasemmalta television vieressä on käynti meidän vanhempien makuuhuoneeseen. Kaikki materiaalit ovat vaaleita, ja valo tulvii sisään isoista ikkunoista, joita on kahdella seinällä.

En ole täällä blogissa tai instan puolellakaan kauheasti tätä tilaa vielä vilautellut, sillä sisustus on pahasti kesken. Ilmeisesti tila itsessään on kuitenkin jo sen verran vaikuttava, että se kirvoittaa vieraissa spontaaneja wau-kommentteja. Ja onhan se itsellekin aina ilo astua eteisestä tänne.


Jatkossa olisi tarkoitus sisustaakin täällä kunhan suunnitelmat loksahtavat kohdalleen. Tällaisen ison tilan sisustaminen tuntuu yllättävän hankalalta, kun toimintoja on paljon ja kaiken pitäisi mätsätä keskenään. Ihan akuutisti pitäisi hankkia pari isoa mattoa, sillä meillä ei ole ennestään yhtään tähän tilaan riittävän suurta. Syksyn pimetessä tulisivat valaisimetkin tarpeeseen. Suunnitelmissa on myös sohvan vaihto, uusia sohvapöytiä ja kaikenlaista muutakin, josta varmaan kuulette myöhemmin lisää.

Kommentit

LUETUIMMAT