Muuttopuuhissa


Terveiset täältä muuttokaaoksen keskeltä! Viikonloppu vietettiin  pitkälti pakkauspuuhissa. Olen käynyt läpi tavaroita ja pakannut parisenkymmentä muuttolaatikollista, täyttänyt taloyhtiön roskista kaikenlaisilla kaappien aarteilla ja kerännyt hyvän kasan kierrätettävää tavaraa. Ensimmäiset muuttolaatikotkin saatiin kuljetettua uuteen asuntoon ja purettua kaappeihin.

Se tässä hiukan mietityttää, että kaiken tämän pakkaamisen jälkeenkin kaapit vaikuttavat edelleen olevan täynnä tavaraa ja koti on kuin ydinräjähdyksen jäljiltä. Osaako joku selittää, miten on mahdollista, että poistat asunnosta parikymmentä muuttolaatikollista tavaraa, mutta silti se ei vaikuta oleellisesti vähentyneen?

Veikkaan että hymy vielä hyytyy viikon edetessä, kun päästään kaappien alimpiin kerrostumiin. Ah mitä aarteita sieltä vielä löytyneekään. Perjantaina saapuvat muuttomiehet siirtämään huonekalut, ja siihen mennessä pitäisi saada asuntoa vähän tyhjemmäksi ja laatikot pakattua uudelleen kuljetusta varten.

P.S. Tarkkaavaisimmat ovat ehkä huomanneet, että blogin ylälaidassa lukee Dekon sijaan Kotiliesi. Dekon saitti, mukaanlukien kaikki Dekon blogit, sulautettiin Kotilieden portaaliin, jossa kävijöitä on paljon enemmän. Blogin sisältöön muutos ei vaikuta, mutta ehkä sieltä löytää joku uusi lukija tännekin. Käyhän myös tutustumassa ihastuttaviin kanssabloggaajiini Kotilieden portaalissa julkaistussa jutussa.

Kommentit

  1. Heipsan ja ihanan aurinkoista tiistaita! ☀️ Sinulle olisi blogissani 5 väriä -haaste, johon toivottavasti tartut. :) ideana on siis koostaa 5 postausta 5 eri kohokohtana käytetystä väristä (blogiin, instaan tai muualle someen) ja inspiroida ihmisiä värien käyttöön. Värit voivat olla sisustuksesta, pukeutumisesta tai vaikka meikistä, kaikki käy. Täältä löydät lisäinfoa: https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/2019/06/04/uutta-5-varia-somehaaste-sininen/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinkoa sinunkin viikkoon ja kiitokset haasteesta! Hei alkoi kaikki ihanat värit pyöriä mielessä, palataan asiaan kunhan on muutosta selvitty :)

      Poista

Lähetä kommentti

LUETUIMMAT