Blogi tuli taaperoikään


Tämän blogin vauvavuosi on nyt takanapäin. Vuosi on mennyt näin jälkeenpäin ajatellen hujauksessa, vaikka onhan tässä ehtinyt tapahtua kaikenlaisia käänteitä.

Julkaisin blogin ensimmäisen kirjoituksen tasan vuosi sitten, 16. maaliskuuta viime vuonna. Asunto-ostoksilla on muuten edelleen yksi blogini luetuimmista teksteistä, vaikka julkaisuhetkellä blogilla ei ollut vielä minkäänlaista yleisöä. Asunnon ostaminen näköjään on kiinnostava aihe, kun se kantaa näin pitkälle ihan ilman mitään kummempia kikkoja.


Blogi syntyi hetken mielijohteesta. Olimme tammikuussa ostaneet uuden asunnon, ja teimme ensimmäisiä remonttisuunnitelmia. Kaipasin paikkaa, jonne kirjata ylös ajatuksiani, ja mieleeni vain juolahti, että miksipä se ei voisi olla blogi. Tänne kirjoittaminen onkin auttanut minua jäsentämään ajatuksiani remontin eri vaiheissa. Toivottavasti olen samalla onnistunut välittämään sinulle arvoisa lukijani joitain ajattelemisen arvoisia ajatuksia tai inspiraatiota.

Viime vuoden keväällä Deko-lehti etsi blogiyhteisöönsä uusia jäseniä, ja ilmoittauduin mukaan puolitosissani.  Blogi oli siinä vaiheessa ollut pystyssä vasta kuukauden verran, ja kirjoituksia taisi olla julkaistuna kymmenkunta. Yllätyksekseni Herrasväki Kiljunen haluttiin mukaan, ja mukana ollaan edelleen.


Blogissa on suunniteltu remonttia ja seurattu sen etenemistä sekä pohdiskeltu sisustusasioita, lapsiperheen arkea sekä elämää kaupungissa. Nyt alkaa remontti olla loppusuoralla ja alkaa uuden kodin sisustaminen. Siinä riittääkin aiheita tulevaisuudessa unohtamatta edelleenkään arkikuvioita ja kaupunkikulttuuria. Kiitos kun olette olleet mukana tähän asti, tuskin maltan odottaa että pääsen esittelemään uuden kodin sisustusratkaisuja.

Kommentit

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Hei, seurailen kuviasi instassa, mutta nyt vasta poikkesin blogiin. Sinulla on kaunis koti ja kiva blogi. Jään seuraamaan. Onnittelut blogin merkkipäivän johdosta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

LUETUIMMAT