Pössytin tuli taloon


Oletko käynyt Mujin popup-liikkeesä Kampin kauppakeskuksessa? Jos et niin vielä loppuviikon ajan ehtii ennen kuin se sulkee ovensa. Liikkeessä on nyt viimeisellä viikolla hyvät alennuksetkin. Niiden innoittamana minäkin intouduin ostamaan diffuuserin, jonka lapset ristivät heti tuttavallisemmin pössyttimeksi.

Muji on jo pitkään ollut vakiokäyntikohteeni ulkomaanreissuilla. Japanilainen liike myy kaikenlaista kodin tarviketta sekä vaatteita, joiden minimalistisesta muotoilusta ja hillitystä värimaailmasta tykkään kovasti. Luottomekkoni sekä -villatakkini ovat Mujista kotoisin kuten myös kasa alusvaatteita.

Nyt hankkimani pössytin on laite, joka tuottaa kotiin tuoksua. Sen säiliöön laitetaan vettä ja tuoksuöljyä, joista se muodostaa tuoksuvaa hyöryä. Ostamani keskikokoinen laite riittää tuottamaan tuoksua meidän olohuoneeseen ja keittiö-ruokailutilaan, ehkä noin 30 neliömetrin alueelle (pakkauksen mukaan 10 neliömetrin alueelle, mutta riippuu ehkä siitä miten voimakasta tuoksua haluaa). Lisäksi vehkeeseen saa valon.
Kaikenlaiset huonetuoksut ovat nyt kovin trendikkäitä, mutta en ollut löytänyt meille sopivaa. Olen aika herkkä tuoksuille, ja saan helposti migreenin voimakkaista tuoksuista. Pössyttimeen saatavissa tuoksuöljyissä löytyy tarpeeksi keveitä ja raikkaita vaihtoehtoja, ja tuoksun määrää pystyy säätelemään, kun laitteeseen voi lisätä haluamansa määrän tuoksuöljyä.

Hankin myös muutaman tuoksun, ja tuolla laite nytkin pössyttelee limen tuoksua kotiimme. Jos olisi iso kylpyhuone, laite voisi olla aika ihana myös siellä. Ehkä sitten uudessa kodissa päästään kokeilemaan sitäkin.

Mujin liike tosiaan loppuu tältä erää tämän viikon jälkeen, mutta ensi syksynä Muji avaa ihan pysyvän ison liikkeen Kamppiin.

Kommentit

LUETUIMMAT