Heippa joulu


Tänäänhän se joulu sitten virallisesti loppuu. Sen kunniaksi meillä oli illalla muutama ystävä loppiaista viettämässä. Loppiaisena saa vielä olla hiukan joulutunnelmissa, ja fiilistelimme tänään kynttilöillä ja juustoilla. Joulukoristeet keräsin jo pois ja kuusikin sai lähteä, sillä se varisteli melkoisesti neulasia.Näköjään olimme olleet kilttejä viime vuoden aikana, sillä pukki toi lahjoja jälleen varsin avokätisesti. Itse sain muun muassa tosi kauniit Marimekon sisustustyynyt ja uuden pöytäliinan sekä pikdkuisen Svenskt Tennin maljakon (jonka kylläkin ostin itse). Maljakko sopii hyvin erilaisiin asetelmiin ja kattauksiin ja on tosi sievä, kun siihen laittaa kukan tai pienen oksan. Tyynyt vielä hiukan hakevat paikkaansa, mutta eiköhän sellainen löydy viimeistään uudesta kodista. 

Lasten osalta paketteja tuli ehkä vähän inhimillisempi määrä kuin aiempina vuosina, mutta ihan riittävästi siitäkin huolimatta. Varsinkin legoja tuli useampi paketti, ja niitä on loman aikana innokkaasti rakennettu. Näyttää siltä, että täytyy kurvata Ikeaan hakemaan niille lisää säilytyslaatikoita, sillä nykyiset ovat jo ääriään myöden täynnä. Jos olet keksinyt toimivan säilytysratkaisun valmiille legorakennelmille, niin kerro ihmeessä.

Huomenna alkaa jälleen arki. Pari viikkoa lomaa on selvästikin tehnyt tehtävänsä, sillä tuntuu oikeastaan mukavalta palata taas arkirytmiin ja arkisiin puuhiin. Toivotaan että tämä levännyt fiilis kantaa pitkälle tähän uuteen vuoteen. Oikein hyvää alkanutta vuotta 2019 myös sinne ruuden toiselle puolelle!

Kommentit

LUETUIMMAT