Rakas joulupukki...

Saahan aikuisetkin toivoa jouluksi jotain, saahan? Mitään materiaa en kaipaa, mutta juuri nyt haluaisin edes yhden päivän, jolloin ei tarvitse mennä mihinkään eikä tehdä mitään. Koko syksy on menty minuttiaikataululla paikasta toiseen, ja joululomalta toivonkin ainoastaan rauhaa ja yhdessäoloa perheen kanssa. 

Kiireisen syksyn huipentaa tämä viikko, joka sisältää kaikkien normaalien kuvioiden lisäksi muun muassa joulukonsertin, luistelunäytöksen, päiväkodin joulujuhlan sekä lasten hammaslääkäri- ja terveydenhoitajakäynnit (molemmat keskellä työpäivää tietenkin). Ai niin ja pitikö sitä jouluakin vielä valmistella jossain vaiheessa? Se taitaa jäädä jälleen viime tippaan, sillä ensi viikolla lasten harrastuskuviot onneksi rauhoittuvat hiukan ja on ehkä aikaa muullekin.

Täällä ei siis vielä ole joulurauhasta tietoakaan, mutta toivotaan että ensi viikon aikana päästään laskeutumaan hiukan seesteisempiin tunnelmiin. Pipareita sentään leivoimme lasten kanssa viikonloppuna, ja tulevana viikonloppuna olisi tarkoitus hankkia joulukuusi. 

Kommentit

LUETUIMMAT