Luisteluretki ja vuoden viimeiset päivät


Nyt on ihanat joulunpyhät perheen kanssa, kynttilöiden tuikkeessa ja hyvän ruoan parissa vietetty, mutta onneksi loma jatkuu edelleen. Viivymme vielä vuodenvaihteen yli vanhempieni luona, ja ensi viikon lomailen kaupungissa lasten kanssa.

Välipäiviä olemme viettäneet muun muassa luistelun merkeissä. Siitä näyttää muodostuneen tämän talven koko perheen suosikkiulkoilumuoto. Muodostelmaluistelua harrastava Plättä ja jääkiekkomestarimme Mökö harjoittelevat jo muutenkin monta tuntia viikossa, mutta intoa riittää vielä vapaaehtoisiinkin luistelukeikkoihin. Tammikuussa viisivuotissynttäreitään viettävä Lurukin on jääkiekkokoulun myötä oppinut syksyn aikana luistelemaan. Nyt kun kaikki lapset luistelevat itsenäisesti, voimme me vanhemmatkin vetää luistimet jalkaan ja verestää taas vanhoja luistelutaitoja. En vuosien jälkeen muuten muistanutkaan miten kivaa puuhaa se on. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.
Vuosi 2018 alkaa kääntyä kohti loppuaan, ja on aika katsoa hiukan taaksepäin, mitä kaikkea sitä on tullut tehtyä. Ehkä vuoden merkittävin tapahtuma oli, kun tammikuussa ostimme asunnon, jonka remonttia täällä blogissakin seurataan. Tuolloin jo oli tiedossa, että talossa alkaisi putkiremontti syyskuussa, ja kesän ajan asunnossa oli vuokralaisia samalla kun itse teimme remonttisuunnitelmia. Syyskuussa remontti sitten viimein alkoi ja jatkuu edelleen, kuten blogia seuranneet tietävätkin.

Samainen asunto oikeastaan oli myös alkusysäys tämän blogin perustamiseen. Remontin lisäksi olen vilautellut täällä nykyistä kotiamme ja arkeamme Töölössä kolmen lapsen kanssa. Lukijat ovat päässeet mukaan kesälomareissullemme Portugaliin ja minun ja herra Kiljusen kahdenkeskiselle New Yorkin matkalle sekä tietenkin seuraamaan sisustus- ja remonttipohdintojani. Keväällä sisustuslehti Deko etsi blogiyhteisöönsä uusia jäseniä, ja kesällä tämäkin blogi liitettiin Dekon blogiyhteisöön. Vuoden ja samalla koko blogin tähän asti suosituin postaus käsittelee uuden asuntomme pohjaratkaisua.


Tulevan vuodenkin odotan tuovan mukanaan paljon jännittiviä juttuja, ensimmäisenä tietenkin uuden asuntomme valmistumisen ja muuton sinne. Putket, sähköt ja pinnat valmistuvat maaliskuussa, ja sen jälkeen pitää vielä asentaa keittiö sekä tilaamamme kiinteät kaapit. Muutto siis häämöttää jossain huhti-toukokuussa. Sitten tietenkin riittää puuhaa uuden kodin sisustamisessa. Lisäksi pitäisi päättää, mitä tapahtuu nykyiselle asunnollemme kun olemme muuttaneet sieltä pois.

Kiitokset teille kaikille tästä vuodesta, ja menestystä vuodelle 2019! Nähdään taas ensi vuonna.


Kommentit

LUETUIMMAT